Cégtörténet

Cégünk jogelődje kisipari formában kezdte tevékenységét 1982-ben. Az akkori igényekhez igazodva műanyag redőnyök, reluxák és napellenzők méretre való gyártása és helyszíni szerelése volt a fő tevékenységi kör.

Családi vállalkozásunk 1992-ben Korlátolt Felelősségű Társasággá alakult. Az építőipar gyors fejlődése komoly szakmai kihívás elé állította Társaságunkat. A gazdasági környezet gyökeres átalakulása, a piacnyitás, és az országba hirtelen bekerült új technológiák az addigiaktól eltérő, rugalmas és fejlődésre képes szemléletet követelt meg cégünktől.

Az innováció, a mindig újra való törekvés eredménye, hogy számos munkánk az országban egyedülálló árnyékolástechnikai megoldások használatával készült.

A harminc éves tapasztalat és az oktatásba vetett hit eredménye a 2008-ban kiadott Árnyékolás felsőfokon ÁRNYÉKOLÁS FELSŐFOKON című szakkönyv, melynek szerkesztését cégünk tulajdonosa - Zoller Zoltán - saját tapasztalatai leírásával, valamint a partnercégek rendelkezésre bocsátott anyagai segítségével végezte. Nagyon sok Kolléga tett sikeres vizsgát a cégünk által szervezett OKJ tanfolyamot elvégezve, mint Árnyékolástechnikai szerelő.

A piacon található árnyékolástechnikai termékek valamennyi típusát tudjuk ajánlani elméleti tudás és gyakorlati tapasztalatok alapján. Magyarország területén sok helyen fellelhetőek munkáink. Kiemelten kezeljük az egyedi megoldások kivitelezését, melynek tervezésében és végrehajtásában Zoller Zoltán személyes részvétele garantálja a kivitelezés magas szakmai színvonalát. Kiváló és nagy szaktudású kollégákkal igyekszünk a kor kihívásainak megfelelni, és magas szintű szolgáltatást nyújtani.

Bemutatótermünkben az árnyékoló rendszerek valamennyi típusa megtekinthető.